Конфігуратор
Замовити зворотній дзвінок:
093 519 15 15

Питання та відповіді:

Який відтінок світіння краще вибрати для стельового світильника?

Відтінок стельових світильників варто вибирати з огляду на функціональне призначення простору. Для житлових зон краще використовувати теплий відтінок, для продуктивності в робочих зонах, краще використовувати холодний відтінок світла, а для сходинок, вікон, дзеркал, зон приготування їжі - нейтральний.

Які переваги у LED пристельових світильників?

Стельові світильники з LED мають такі переваги: мінімальне тепловиділення, що сприяє підвищеній пожежній безпеці; заявлений час роботи складає до 50 000 годин, а це понад 5 років; LED світильники позбавлені небезпечних речовин, у своїй конструкції, і не потребують спеціальної утилізації, що дає змогу їх рекомендувати для встановлення у дитячих кімнатах; світильники з LED дають змогу вибрати практично будь-який необхідний відтінок світіння, з товарної лінійки, а деякі моделі - змінювати температуру світіння самостійно.

Які терміни доставлення придбанного товару?

Товар можна забрати самостійно (самовивіз з одного з наших складів), можливо замовити доставлення кур'єром або у відділення однієї зі служб доставлення. Якщо товар є на складі, то терміни доставлення становитимуть 1-3 дні та залежать від Вашого розташування. Якщо ж товар замовляти для Вас індивідуально, то терміни постачання можуть становити 21-40 днів, але точніше підкаже менеджер, під час замовлення товару.

Які є варіанти оплати товару?

Безготівковий розрахунок - під час оформлення гуртових замовлень або індивідуальних домовленостей оплати. Оплата на ФОП – зручна під час гуртових замовлень. Готівковий розрахунок - можливий, під час купівлі та самовивезенні товару, з нашого шоуруму. Післяплата - найчастіше використовується за отримання через служби доставлення. Оплата онлайн через LiqPay - за онлайн-купівлі, у нашому інтернет-магазині.
Останні новини:

Сучасні освітлювальні прилади вражають різноманітністю. Серед них можна вибрати моделі практично будь-якої функціональності та для приміщень будь-якого призначення. Один із найпоширеніших варіантів створення освітлення — це магнітний трековий світильник.

Такі розробки приваблюють своєю безпекою, оскільки їм не потрібна висока напруга, та простотою монтажу. Виробники пропонують магнітні трекові системи різного дизайну. Тому ви зможете підібрати прилади для кімнат із будь-яким інтер’єром.

Компанія Elekomp пропонує купити магнітні світильники з доставкою до будь-якого міста України. На цій сторінці представлено весь асортимент інтернет-магазину. Також фахівці підготували докладну статтю-огляд, що дозволяє зрозуміти, чим саме приваблюють магнітно-трекові світильники та які особливості виділяються.

Що таке магнітні трекові системи та в чому їх відмінності

Спочатку докладно розглянемо, що таке магнітні трекові системи й що їх відрізняє від звичайних трекових систем освітлення.

Трекові системи освітлення — це сучасне рішення для освітлення приміщень будь-якого типу та призначення. Такі розробки дозволяють гнучко та естетично створювати різноманітні світлові акценти, додаючи в інтер’єр унікальні нотки.

Проте є кілька варіантів трекових систем, серед яких виділяються магнітні трекові світильники. Вони мають певні виражені переваги проти звичайних моделей, які передбачають використання в конструкції магнітів.

Особливості освітлювальних приладів

Магнітна трекова система освітлення є інноваційним рішенням, у якому основним елементом є спеціалізований магнітний трек. Він складається з таких деталей:

  • металева смуга;
  • магнітні полюси.

Саме завдяки такій конструкції вдається легко та просто притягувати та кріпити магнітні треки, що суттєво спрощує та прискорює процес монтажу. Крім того, такий спосіб встановлення дозволяє згодом вільно переміщати лампи по смузі, не вдаючись до демонтажу та розбирання комутацій, і підсвічувати необхідні частини кімнати або роблячи світловий акцент на конкретних предметах інтер’єру.

Конструкція

Бажаєте купити магнітний трековий світильник? Тоді трохи докладніше розглянемо конструктивні особливості моделі:

  • трек, у який вмонтований магнітний елемент;
  • освітлювальні елементи;
  • заглушки для встановлення на кінці треку;
  • монтажні компоненти, завдяки яким підключається шина до лампочок.

Зазначимо, що багато виробників пропонують широкий вибір різних сполучних компонентів, завдяки чому можна без проблем формувати трекове магнітне освітлення будь-якої довжини та форми.

Переваги

Трекові магнітні світильники мають низку незаперечних плюсів, що виділяє їх на тлі інших моделей:

  1. Гнучкість. Магнітні трекові системи дозволяють вільно переміщати лампи по всій довжині треку, регулювати напрямок та кут освітлення, світлового потоку.
  2. Простота монтажу. Трековий магнітний світильник закріпити значно простіше, оскільки безпосередньо металева смуга просто навішується на стелю або на інші поверхні (треки магнітні можуть монтуватися і на стіни) без необхідності свердління додаткових отворів для комутацій.
  3. Можливість додавання потрібної кількості або заміни світильників. Магнітно-трекова система передбачає простоту встановлення додаткових ламп. Не виникає складнощів із їхньою заміною.
  4. Різноманітність моделей. На профільному ринку представлено широкий асортимент продукції цього типу. Зокрема, це магнітна трекова система для натяжної стелі, яку можна купити в інтернет-магазині.
  5. Енергоефективність. Магнітні системи освітлення передбачають використання світлодіодних ламп, які почали бути популярними завдяки своїй економічності та енергоефективності. У результаті споживачам вдається суттєво заощадити на споживанні електричної енергії.

Магнітні світильники купити можна на сайті компанії Elekomp. Тут представлені різноманітні моделі.

Відмінності магнітних систем від звичайних трекових

Трекова магнітна система має певні відмінності від звичайних моделей. Розглянемо їх докладніше:

  1. Встановлення. Магнітна система освітлення не вимагає висвердлювання додаткових отворів і створення складної комутації, що робить процес монтажу значно простішим і менш витратним як за ресурсами, так і за часом.
  2. Зручність використання. Трековий світильник магнітний дозволяє гнучкіше керувати всім освітленням у кімнаті. Не виникає труднощів із переміщенням ламп. У такий спосіб, вдається швидко та легко створювати потрібну атмосферу в приміщенні, підсвічуючи конкретні ділянки, зони, певні предмети інтер’єру — вази, картини. Або підсвічувати робочу зону — письмовий стіл тощо.
  3. Брак проводки. У звичайних системах освітлення такого типу обов’язково необхідне проведення до кожної окремої лампи, тоді як магнітні лампи припускають, що провід доводиться тільки безпосередньо до самого треку, що істотно знижує витрати на монтаж і спрощує технічне обслуговування надалі.

Як бачите, трекові магнітні системи є сучасним рішенням для освітлення приміщень різного типу. Вони мають деякі переваги в порівнянні зі звичайними розробками такого типу. Зокрема, дозволяють гнучко керувати потоками та напрямками світла, легко додавати або змінювати лампи, а також економити енергію завдяки використанню світлодіодних лампочок. Магнітні трекові системи освітлення роблять приміщення більш естетичними, зручними та функціональними.

Види та типи магнітних трекових систем

Чи збираєтеся купити магнітні трекові світильники? Розберімося, якими вони бувають. Їх можна розподілити на кілька категорій.

Особливості монтажу

Насамперед необхідно враховувати особливості монтажу таких приладів. Виділяється три основні різновиди:

  1. Вбудовані. Магнітний трековий світильник, що вбудовується, монтується на стелю або іншу поверхню. Вони буквально врізаються в неї. Завдяки такому підходу вдається уникнути видимих стиків. Складається відчуття, що світильник магнітний буквально світить зі стелі. Така модель стане ідеальним рішенням для невисоких кімнат. Крім того, є спеціальні розробки, призначені для установки в конструкції з гіпсокартону, натяжну стелю тощо.
  2. Накладні. Накладні магнітні світильники встановлюються на поверхню стіни чи стелі. Однак здебільшого використовуються саме на стелях. Їх можна використовувати для створення складних систем — будь-якої довжини та форми.
  3. Підвісні. Вирішили підвісний магнітний світильник купити? Такі моделі встановлюються за допомогою особливого троса. У результаті вдається створювати привабливий інтер’єр, який має певний шик. Рекомендовані для кімнат із високими стелями. Мають гарний вигляд над робочими та обідніми столами, зонами приготування їжі, барними стійками та іншими подібними елементами.

Хоча варто зазначити, що магнітні трекові світильники, ціна на які не така вже й висока, у переважній більшості випадків є універсальними. Тобто їх можна монтувати будь-яким зручним для вас способом залежно від особливостей створюваного в приміщенні інтер’єру. Однак потрібно пам’ятати, що якщо вам потрібні магнітні трекові світильники для стель, то потрібно підбирати спеціалізовані моделі. Консультанти інтернет-магазину «Елекомп» допоможуть вам зорієнтуватися в різноманітності представлених товарів та підібрати продукцію, яка підходить саме під ваші потреби.

Магнітні трекові світильники в натяжну стелю монтуються з дотриманням правил та вимог. Таку роботу рекомендується довіряти досвідченим фахівцям, які мають потрібні знання.

Зовнішній вигляд

Магнітні трекові світильники Київ купує на сайті «Елекомп». Тут представлені моделі, що відрізняються своїм зовнішнім виглядом. Зокрема, їх можна розподілити на три категорії:

  1. Лінійні. Це найпростіший за своєю конструкцією і зовнішнім виглядом різновид. Вона представлена у вигляді звичайної смуги. Таке магнітне освітлення використовується як основне або як додаткове, залежно від інтер’єру кімнати та необхідності формування світлових акцентів. Ідеально підійде для мінімалістичних дизайнів.
  2. Спот. Це магнітні світильники, які розташовані в окремому корпусі. Вони розроблені для формування акцентованого освітлення та створення додаткового підсвічування певних предметів інтер’єру — картин, ваз, скульптур, квітів тощо. Примітно, що споти можна повертати в потрібну сторону залежно від конкретного завдання.
  3. Підвісні. Магнітне трекове світло може бути й у вигляді підвісу. Він фіксується за допомогою троса. Також є оптимальним варіантом за необхідності акцентованого підсвічування, але більш вираженого. Дозволить навіть виділяти окремі зони в приміщенні.

Однофазні

Однофазні світильники для магнітного шинопроводу є найпоширенішими. Вони складаються з одного дроту для електроживлення, на якому можна переміщати та закріплювати освітлювальні елементи. Характеристики однофазних моделей можуть змінюватись залежно від виробника та марки, але до деяких загальних особливостей належать:

  • максимальна потужність — в однофазних моделях максимальна потужність зазвичай становить від 100 до 1000 Вт, що дає змогу використовувати як потужні, так і енергоефективні лампи;
  • різноманітність форм — можуть бути доступними в різних формах. Зокрема, виробники пропонують прямокутні, круглі та квадратні моделі, що дозволяє підібрати оптимальну систему для кожного типу інтер’єру;
  • довжина треку — накладний магнітний трек може бути практично будь-якої довжини, починаючи від кількох сантиметрів і закінчуючи кількома метрами. Усе залежить від конкретних потреб власника кімнати та загальної площі приміщення.

Трифазні

Купити трифазні магнітні треки можна також в інтернет-магазині «Елекомп». Такі розробки припускають ще більшу гнучкість в управлінні освітленням. Вони мають три дроти для підключення до електричної мережі. Така конструкція дозволяє встановлювати світильники на кожний дріт та незалежно керувати кожною групою освітлювальних приладів. Зазначимо деякі характеристики трифазних моделей:

  • потужність — трифазні магнітні шини зазвичай мають набагато більшу потужність, ніж однофазні, і можуть використовуватися для освітлення приміщень будь-якого розміру й навіть величезної площі;
  • регулювання освітлення — завдяки можливості незалежного керування кожним дротом живлення, трифазні магнітні світильники на шині дають змогу легко регулювати освітлення залежно від потреб;
  • спрощена комутація — такі моделі мають спеціальні комутаційні пристрої для швидкої та простої установки та підключення освітлювальних приладів.

Якщо вам необхідно купити магнітний трек, але ви не можете зорієнтуватися в різноманітності моделей і зрозуміти, яку саме системи вибрати, консультанти інтернет-магазину Elekomp допоможуть вам.

Багаторядні

Багаторядні світильники на магнітній шині пропонують ще більше можливостей для організації освітлення в приміщенні будь-якого типу та розміру. Такі моделі складаються з декількох треків або рядів, які монтуються або паралельно, або перпендикулярно один до одного. Такий підхід дає змогу створювати складні композиції, втілювати навіть незвичайні дизайнерські задуми. Зазначимо деякі особливості, які мають багаторядні світильники для магнітного треку:

  • комбіновані ряди — ці системи можуть бути зібрані з різних елементів, дозволяючи комбінувати дійсно неповторні, унікальні та цікаві композиції світла в кімнаті;
  • максимальна гнучкість — багаторядна магнітна трекова система освітлення дає можливість користувачеві виконувати складніші й навіть неймовірні фантазійні розкладки освітлювальних приладів, щоб створити потрібне освітлення;
  • додаткові аксесуари — деякі багаторядні магнітні трекові системи, що вбудовуються, припускають наявність додаткових елементів і аксесуарів. Зокрема, серед них виділяються кутові з’єднувачі та перехідники, які мають на меті спростити монтаж та налаштування обладнання.

Багаторядні магнітні трекові системи варто купити в тому випадку, якщо у вас кімната великої площі або ви використовуєте такий вид освітлення, як основний.

Проміжний підсумок

Сучасні світильники на магнітному шинопроводі передбачають широкі можливості для організації освітлення в приміщенні будь-якого типу. Однофазні, трифазні та багаторядні системи розрізняються за характеристиками та функціональністю, і кожна з них має свої переваги та можливості налаштування освітлення. Вибір відповідної розробки залежить від декількох факторів, серед яких потреби власників та розміри кімнати, а також переваги дизайну та функціональності.

Окремо варто зазначити, що магнітне трекове освітлення може відрізнятися за такими особливостями та характеристиками, як:

  • наявність димера для регулювання інтенсивності світла;
  • особливості керування;
  • можливість інтеграції до системи «розумний дім»;
  • рівень освітленості;
  • кут розсіювання світла.

Магнітні трекові світильники можна купити на сайті Elekomp. Тут ви можете підібрати рішення, яке відповідає вашим потребам.

Технічні особливості та переваги магнітних трекових систем

Звичайно, як і будь-які інші розробки, трекові світильники на магнітному шинопроводі мають певні технічні особливості та переваги. Розглянемо їх докладніше.

Технічні особливості

Трекові світильники на магнітах мають такі особливості:

  1. Магнітний трек. Він складається з металевої смуги з магнітними полюсами, здатними притягувати та фіксувати освітлювальні прилади. Зазвичай виробниками використовується смуга з алюмінію, оскільки саме цей матеріал має високу міцність, але й одночасно легкість.
  2. Магнітні світильники. У них передбачені спеціальні магнітні елементи, які притягуються до треку та надійно фіксуються на ньому. Вони забезпечують яскраве та рівномірне освітлення. У результаті світильник на магнітну шину кріпиться просто, без необхідності докладати додаткові зусилля.
  3. Підключення. Магнітна система зазвичай підключається до електричної мережі за допомогою дроту. Він може бути встановлений у стелі, підведений до місця монтажу, а потім магнітні треки системи просто фіксуються на ньому за допомогою магнітних полюсів.
  4. Потужність та електроживлення. Освітлення отримує електроживлення через спеціальні дроти чи контакти на треках. Різні моделі можуть мати різну потужність та вимоги до живлення, але основний принцип полягає в тому, що освітлення безпосередньо підключається до треку.
  5. Гнучкість та масштабованість. Однією з головних особливостей, які мають світильники трекові магнітні — їх гнучкість і масштабованість. Завдяки модульному дизайну та простоті, легкості переміщення освітлювальних приладів по треку, обладнання може бути легко налаштоване та переналаштоване відповідно до потреб.
  6. Дизайн і стиль. Магнітна трекова система купити яку можна на сайті компанії «Елекомп» — широкий вибір дизайнів та стилів від простих та мінімалістичних до елегантних та сучасних. Крім того, є безліч варіантів для інтеграції освітлення в оформлення інтер’єру. Це дозволяє отримувати ефектне та естетично приємне світло в кімнаті.

Як бачите, трекова магнітна система освітлення має певні особливості та свої унікальні характеристики.

Переваги

Тепер розглянемо, які переваги мають накладні магнітні треки та системи інших типів.

  1. Простота монтажу та подальшого обслуговування. Завдяки своєму модульному дизайну та магнітному кріпленню, монтаж та подальше обслуговування освітлювальних приладів не потребує значних зусиль. Освітлювальні прилади можна легко переміщати, змінювати або додавати на трек без необхідності проведення складних електротехнічних робіт.
  2. Гнучкість та регульованість. Однією з ключових переваг, які має світильник на магнітній шині, є можливість гнучко регулювати напрямок потоку світла. Освітлювальні прилади без проблем повертаються, нахиляються або зміщуються, щоб створити необхідний напрямок та рівень освітленості в кімнаті.
  3. Багатофункціональність. Трекові магнітні світильники припускають можливість використання різних типів освітлювальних приладів в одній системі. Це означає, що ви можете поєднувати різноманітні типи та стилі світильників, щоб отримати необхідну функціональність та декоративність.
  4. Енергоефективність. Переваги, які мають вбудовані магнітні треки, полягають і в невисокому споживанні електрики. Зумовлено це тим, що в них можна використовувати економічні лампи чи світлодіоди. Встановивши трековий світильник на магнітну шину, можна використовувати світлодіодні лампи, які споживають менше енергії та характеризуються тривалим терміном служби.

Як бачите, світильник магнітний світлодіодний є зручною та ефективною технологією освітлення, яка передбачає гнучкість, масштабованість і легкість у використанні. За допомогою такого обладнання ви можете легко створювати естетично приємне освітлення в будь-якому приміщенні, незалежно від його призначення, задовольняючи практично будь-які потреби та надаючи особливий шарм дизайну інтер’єру.

Де застосовуються магнітні трекові системи освітлення

Ми вже докладно відповіли на запитання «Магнітні трекові світильники, що це». Розгляньмо, де саме вони використовуються. Отже, магнітні світильники на стелю або будь-які інші моделі такого типу гармонійно вписуються в дизайн таких приміщень, як:

  • житловий будинок чи квартира;
  • офіси;
  • точки громадського харчування;
  • перукарні, салони та студії краси;
  • торгові точки;
  • фотостудії тощо.

Магнітний трековий шинопровід може застосовуватися для формування як основного, так і додаткового освітлення. Наприклад, для підсвічування столу чи вази з квітами.

Додамо, що магнітний трек, що вбудовується, — інноваційна технологія, яка знайшла широке застосування в різних сферах. Завдяки своїй гнучкості, простоті монтажу та подальшого обслуговування, ефективності, технологія завоювала популярність у разі облаштування різних приміщень. Розглянемо кілька варіантів.

Комерційні приміщення

Магнітний трек вбудований або іншого типу широко застосовується в комерційних приміщеннях:

  • офісах;
  • магазинах;
  • торгових центрах;
  • ресторанів.

Вони пропонують зручне та гнучке рішення для формування якісного основного або додаткового освітлення, дозволяючи створити естетично привабливі та функціональні світлові схеми.

Магнітний шинопровід для світильників забезпечує можливість легкого та швидкого переміщення та регулювання лампочок відповідно до потреб приміщення.

Житлові приміщення

Шинопровід магнітний вбудований та інші подібні розробки знайшли широке застосування в житлових приміщеннях. Вони пропонують просте регулювання та зміну інтенсивності, кута освітлення в різних зонах квартири чи котеджу.

Наведемо кілька прикладів такого використання:

  • у вітальні можна створити загальне освітлення;
  • у робочому просторі чи вітрині можна встановити спрямовані світильники для акцентного освітлення.

Таке комбінування різних варіантів дозволяє створити затишну та функціональну атмосферу, реалізовувати навіть найсміливіші дизайнерські рішення.

Готельний бізнес

Магнітні системи також знайшли своє активне застосування в готельному бізнесі. Вони дозволяють легко регулювати та змінювати освітлення в номерах, лобі чи громадських зонах.

Магнітна шинна система забезпечує можливість монтажу та регулювання підвісних ламп, які створюють комфортне та гостинне освітлення, що формує необхідну атмосферу.

Галереї та музеї

У галереях та музеях освітлення є ключовим елементом, дозволяючи підкреслити та виділити витвори мистецтва, акцентувати на них увагу.

Магнітні шини світильники дають можливість створити точкове та спрямоване освітлення, коригувати кут падіння променя, щоби підкреслити певну частину експонатів чи творів мистецтва.

Завдяки своїй гнучкості та масштабованості, магнітні шинопроводи можуть бути легко налаштовані після зміни експонатів, експозиції та формування оптимального освітлення в залах.

Виставки та конференції

Магнітні трекові системи освітлення також широко використовуються на виставках та конференціях. Вони забезпечують гнучкість та простоту в установці та налаштуванні освітлення у великих залах. Освітлювальні прилади можна легко переміщувати та регулювати, щоби підкреслити ключові зони та створити оптимальне освітлення залежно від потреб події.

Розважальні заходи

Магнітні трекові системи Харків замовити на сайті «Елекомп». Тут представлено безліч функціональних та надійних приладів. Створене завдяки їм освітлення активно використовується на різних розважальних заходах. Наприклад, на концертах.

Як правильно вибрати магнітну трекову систему освітлення

Необхідно магнітний трековий світильник купити? На ринку представлено широкий асортимент продукції. Зорієнтуватися в різноманітності товарів досить складно. Щоб суттєво спростити собі життя, ознайомтеся з основними правилами вибору. Це дозволить суттєво звузити параметри вибору.

Крім того, враховуйте, що такий товар, як магнітна трекова система для натяжної стелі ціна може відрізнятися залежно від виробника.

Визначте свої потреби в освітленні

Насамперед визначтеся, для чого вам необхідний вбудований магнітний шинопровід. Ви хочете забезпечити загальне освітлення приміщення чи створити акцентне світло для конкретного об’єкта? Від цього залежатиме тип, моделі та розмір обладнання.

Складіть список своїх вимог до освітлення, щоб мати уявлення про те, що потрібно шукати в конкретному випадку.

Вивчіть різні типи

Є кілька різних типів. Наприклад, це може бути магнітна врізна шина або магнітний трек накладної. Кожен із них має свої переваги та недоліки.

Крім того, є розробки з регульованими конекторами, які дозволяють легко змінювати форму, а також вироби з фіксованими конекторами, які забезпечують більш стабільну та надійну конструкцію. До речі, від цього залежить монтаж магнітних трекових систем. Так, магнітна шина для натяжної стелі також характеризується певними особливостями.

Вивчіть різні варіанти та виберіть той, який найкраще відповідає вашим потребам.

Визначте необхідну потужність

Вибираючи світильники для магнітної шини обов’язково враховуйте необхідну потужність освітлення. Різні магнітні лампи можна купити на сайті «Елекомп».

Окремо зазначимо, що різні моделі можуть витримувати різну кількість освітлювальних приладів та різну максимальну потужність.

Переконайтеся, що вибрана система здатна забезпечити бажаний рівень освітлення в конкретній кімнаті.

Враховуйте дизайн

Магнітні трекові системи освітлення доступні в різних дизайнах та оздобленнях. Виберіть такий варіант, щоб магнітна шина гармонійно вписувалася в інтер’єр вашого приміщення.

Наприклад, магнітна шина для світильників може бути пофарбована в різні кольори або мати спеціальне покриття. Зокрема, як покриття заведено використовувати:

  • шліфований нікель;
  • матове скло тощо.

Додамо, що на магнітний трек для натяжної стелі ціна залежить від особливостей оформлення виробу.

Особливості монтажу

Переконайтеся, що вибраний вами магнітний профіль простий у монтажі, не потребує додаткових складних елементів кріплення.

Якщо ви не маєте досвіду в установці таких систем, рекомендується звернутися до професіоналів. Вони допоможуть вам правильно ввімкнути прилад, встановити світильники та забезпечити безпеку функціонування загалом.

Зазначимо, що сучасне магнітне світло передбачає безліч переваг та можливостей для створення унікального освітлення у вашому будинку чи офісі. Правильно вибравши та встановивши обладнання, ви зможете насолоджуватися яскравим та функціональним освітленням, яке гармоніюватиме з інтер’єром, доповнюючи його.

Де придбати якісну трекову систему освітлення

Бажаєте купити магнітний світильник в Україні? Звертайтесь до компанії Elekomp! Тут представлено широкий вибір продукції цього типу. Зокрема, це моделі таких відомих виробників:

  • AZzardo;
  • Elekomp track;
  • Ideal Lux;
  • Mean Well;
  • Nowodvorski;
  • PHILIPS та інших.

Консультанти компанії допоможуть зорієнтуватися в різноманітності товарів та підібрати оптимальні магнітні світильники для будинку чи приміщень іншого типу. Передбачено різні варіанти доставки — у всі населені пункти України, де працюють представництва транспортних компаній.

Якщо вибрані товари є на складі, доставка йде від 1 до 3 днів. Якщо товару немає на складі, то на доставку потрібно більше часу. Наприклад, на індивідуальне замовлення потрібно від 21 до 40 днів. Консультанти обов’язково попередять вас, скільки потрібно чекати на товар.

Магнітні лінійні світильники представлені й у точках видачі, шоурумах компанії, розташованих у трьох містах:

  • Київ, Лук’янівський провулок, 11, салон «Elekomp Project»;
  • Дрогобич, вул. Грушевського, 58, торговий центр «ШАХ», салон «Арт Світло»;
  • Львів, вул. Княгині Ольги, 95, торговий центр «MARK», салон «Арт Світло».

На магнітні системи освітлення ціна залежить від виробника, технічних особливостей. Консультанти допоможуть підібрати оптимальні за своїм поєднанням ціни та якості розробки, які повністю задовольнять ваші потреби.

Для зручності клієнтів компанії Elekomp передбачено декілька варіантів оплати:

  • безготівковий — оптимальний варіант для оптових покупців;
  • готівковий — у разі самовивезення із шоурумів;
  • накладений — у разі онлайн-замовлень.

Тому якщо ви хочете магнітні трекові системи купити Харків ваше місто або будь-який інший населений пункт України, звертайтесь до компанії Elekomp. Тут ви знайдете все, що вам потрібно.

Як встановити та підключити магнітну трекову систему освітлення

Сучасні та стильні трекові світильники на магнітній шині — універсальне рішення для освітлення різних приміщень. Як зазначалося вище, вони можуть використовуватися в приміщеннях різного типу:

  • офіси;
  • магазинах;
  • виставкових залах;
  • квартирах та котеджах;
  • готелях тощо.

Магнітна шина світильник складається з треку, на якому фіксуються освітлювальні лампи, та магнітної основи, яка кріпиться до стелі або стіни.

Переваги світильників

  1. Гнучкість та універсальність: магнітний шинопровід накладний можна легко укладати в різні форми та місця, щоб створити потрібне освітлення.
  2. Простота монтажу: магнітна основа дозволяє швидко та легко встановити прилад на стелі чи стіні без необхідності прокладання додаткових кабелів та електропроводів.
  3. Гармонійний дизайн: трековий світильник магнітного шинопроводу має стильний та сучасний мінімалістичний зовнішній вигляд, який добре поєднується з будь-яким інтер’єром.
  4. Можливість легкої зміни освітлення: лампи можна переміщати та повертати, щоб змінити напрямок променя або додати нові лампочки в разі виникнення такої необхідності.

Покрокова інструкція з монтажу

Тепер розповімо про те, як встановити та під'єднати світильник врізний магнітний. Це є базова інструкція. Певні кроки або дії можуть відрізнятися залежно від особливостей моделі. Уважно читайте супровідну документацію до світильника, який ви купили.

Крок 1: Планування та вибір трекової системи.

  • Визначте місце, де ви хочете встановити світильники на магнітну шину та порахуйте, скільки ламп вам знадобиться.
  • Вивчіть асортимент торгових точок, щоб знайти відповідну саме вам модель, з потрібними положеннями лампочок та дизайном, що відповідає інтер’єру вашого приміщення.

Якщо вам потрібна якісна магнітна система, купити її можна на сайті інтернет-магазину Elekomp.

Крок 2: Підготовка до монтажу.

  • Переконайтеся, що ви маєте всі необхідні інструменти та матеріали для монтажу, такі як викрутка, шуроповерт, перфоратор, рівень та інші. Конкретний набір інструментів залежить від особливостей монтажу й поверхні, на якій кріпиться світильник.
  • Перед початком роботи вимкніть електрику в приміщенні, щоби безпечно виконати інсталяцію. Або знеструмте кімнату, у якій здійснюється монтаж.

Крок 3: Монтаж.

  • Магнітна шина для треку розташовується на підлозі.
  • Використовуючи рівень, переконайтеся, що трек горизонтально розташований, і проколіть отвори на магнітній основі.
  • Притуліть шину до місця кріплення і зробіть позначки, де кріпиться освітлювальний прилад.

Крок 4: Кріплення треку на стелі/стіні

За допомогою гвинтів та дюбелів (зазвичай вони постачаються в комплекті) закріпіть магнітну основу з треком у вибраному місці. Переконайтеся, що ви зробили все надійно, а монтаж дійсно міцний і безпечний.

Крок 5: Підключення електроенергії.

  • Дотримуючись вказівок постачальника, під'єднайте дроти трекової системи до електричної мережі.
  • Переконайтеся, що всі дроти підключені правильно та якісно ізольовані, щоб уникнути можливих коротких замикань.

Крок 6: Встановлення світильників.

  • Закріпіть освітлювальні елементи на треку, дотримуючись інструкцій виробника.
  • Переконайтеся, що вони правильно встановлені та надійно зафіксовані.

Крок 7: Перевірте освітлення.

  • Увімкніть електроенергію та переконайтесь, що працює освітлення.
  • У разі проблем, перевірте, чи правильно ви приєднали всі дроти та кабелі, чи не пошкоджені вони.

Повторимося, що це є базова інструкція. Вона може відрізнятися залежно від особливостей конкретної моделі. Якщо ви ніколи раніше не займалися подібним монтажем, не працювали з електрикою, рекомендуємо звернутися за допомогою до професіоналів.

Приклади використання

Додамо, що магнітні світильники Київ давно гідно оцінив. Сьогодні їх можна зустріти в приміщеннях та громадських закладах різного типу. Наведемо кілька прикладів використання:

  1. В офісі: система може бути встановлена над робочими столами, щоб забезпечити рівномірне освітлення робочої зони.
  2. У магазині: за допомогою такого освітлювального обладнання можна створити ефективне підсвічування товарів на полицях або робочих місць касирів.
  3. У вітальні: такі системи освітлення можуть використовуватися, щоби підсвітити декоративні елементи, картини, вази або книжкову полицю та інші елементи.
  4. На кухні: зазвичай монтується над робочою поверхнею або острівцем, щоб забезпечити достатнє освітлення під час приготування їжі.

Додамо, що трекові магнітні системи освітлення Київ часто використовують у інших спорудах — наприклад, у театрах, виставкових залах, готелях тощо. Зумовлено це їхніми неперевершеними характеристиками, зручністю, стильним зовнішнім виглядом.

Правила експлуатації

Щоб ваша освітлювальна система прослужила якнайдовше, рекомендується дотримуватися певних правил експлуатації.

1. Регулярне обслуговування

Перевіряйте рейки та магнітні смуги на пошкодження чи зношування. За потреби замінюйте пошкоджені елементи. Намагайтеся робити це відразу після виявлення елементів із дефектами.

Очищайте рейки від пилу, бруду та інших забруднень. Для цього підійде або м’яка щітка, або суха ганчірка. Уникайте застосування абразивних чи хімічних засобів та компонентів, які можуть пошкодити поверхню трекової системи.

Регулярно перевіряйте з’єднання та контакти між треками та освітлювальними приладами. Переконайтеся, що вони надійно закріплені та не мають ознак корозії.

2. Правильне встановлення

Виконуйте монтаж на рівній та стабільній поверхні. Уникайте встановлення на місцях із вібраціями або неправильною підтримкою, оскільки це може згодом спровокувати пошкодження треків та освітлювальних елементів, лампочок.

Дотримуйтесь вказівок щодо встановлення, наданих виробником — вони вказані в супровідній документації. Перевірте, чи правильно приєднали електричні дроти. Під час проведення монтажних робіт обов’язково дотримуйтесь запобіжних заходів.

3. Використання відповідних освітлювальних елементів

У цьому випадку йдеться про лампочки. Під час їх вибору обов’язково враховуйте такі показники, як:

  • потужність;
  • тип лампи/світлодіода.

Орієнтуйтесь на показники, рекомендовані виробником обраної моделі. Пам’ятайте, що неправильне застосування освітлювальних елементів може призвести до перегріву або навіть незворотного пошкодження треків.

Підбирайте освітлювальні прилади, які відповідають вашим потребам під час створення освітлення. Зокрема, варто звертати увагу на такі показники:

  • рівень освітленості;
  • кольорова температура;
  • енергоефективність.

Так ви зможете вибрати лампи чи світлодіоди, які ідеально відповідають вашим потребам.

4. Запобігання навантаженню

Важлива вимога, яку варто обов’язково дотримуватися, щоб уникнути тих чи інших проблем, гарантовано продовжити термін служби освітлювального обладнання:

  • переконайтеся, що сумарна потужність освітлювальних приладів, підключених до трекової системи, не перевищує рекомендованих показників, вказаних виробником у супровідній документації.
  • розподіліть освітлювальні прилади рівномірно по системі, щоб уникнути перевантаження однієї ділянки.

5. Правильне використання

Є низка правил, яких варто обов’язково дотримуватися:

  1. Уникайте тривалої роботи освітлювальних приладів без перерв. Давайте їм час охолонути, щоб уникнути перегріву та пошкодження.
  2. Не допускайте впливу вологи. Встановіть систему в приміщенні з належною вентиляцією та не допускайте використання в кімнатах із підвищеним рівнем вологості.
  3. Обов’язково дотримуйтесь інструкцій з експлуатації, наданих виробником.

Приклади правильного та неправильного використання

Ми підготували для вас наочні приклади правильної та неправильної експлуатації освітлювальних приладів. Ознайомтеся з ними, що дозволить уникнути проблем.

  1. Приклад правильної експлуатації. Уявимо, що у вас є магнітна трекова система освітлення у вітальні. Ви регулярно очищаєте рейки від пилу та бруду, перевіряєте контакти та з’єднання. Ви також правильно підібрали відповідні освітлювальні елементи, які відповідають потребам освітлення. Крім того, ви уникаєте навантаження системи, не підключаєте освітлювальні прилади надто близько один до одного. Унаслідок такого дбайливого та зваженого підходу ваша трекова система освітлення прослужить вам тривалий час без збоїв та пошкоджень, необхідності проводити сервісне обслуговування.
  2. Приклад неправильної експлуатації. У цьому випадку ви неправильно встановили трекову систему на нерівній поверхні, що призвело до її деформації та порушення контакту з освітлювальними елементами. У результаті система періодично вимикається або має поганий зв’язок, що вимагає постійного втручання та ремонту, заміни окремих елементів і постійного сервісного обслуговування.

Важливо пам’ятати, що кожна трекова система освітлення може мати свої особливості та вимоги. Тому завжди дотримуйтесь інструкцій, наданих виробником, і зверніться за допомогою до фахівця, якщо у вас виникнуть питання або проблеми.

Якщо вам потрібно придбати нову модель, не обов’язково використовувати ключові запити різного типу. Наприклад, такий — магнітні трекові світильники ціни Київ. Рекомендуємо відразу звернутися до компанії «Елекомп», у каталозі якої представлений широкий асортимент продукції від різних виробників.

Товар успішно доданий до кошика
+

Якщо ви знайшли помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам про це.

Дякуємо! Ми отримали Ваше повідомлення і виправимо помилку незабаром.

Файл не обрано