Конфігуратор
Замовити зворотній дзвінок:
093 519 15 15

Питання та відповіді:

Який відтінок світіння краще вибрати для стельового світильника?

Відтінок стельових світильників варто вибирати з огляду на функціональне призначення простору. Для житлових зон краще використовувати теплий відтінок, для продуктивності в робочих зонах, краще використовувати холодний відтінок світла, а для сходинок, вікон, дзеркал, зон приготування їжі - нейтральний.

Які переваги у LED пристельових світильників?

Стельові світильники з LED мають такі переваги: мінімальне тепловиділення, що сприяє підвищеній пожежній безпеці; заявлений час роботи складає до 50 000 годин, а це понад 5 років; LED світильники позбавлені небезпечних речовин, у своїй конструкції, і не потребують спеціальної утилізації, що дає змогу їх рекомендувати для встановлення у дитячих кімнатах; світильники з LED дають змогу вибрати практично будь-який необхідний відтінок світіння, з товарної лінійки, а деякі моделі - змінювати температуру світіння самостійно.

Які терміни доставлення придбанного товару?

Товар можна забрати самостійно (самовивіз з одного з наших складів), можливо замовити доставлення кур'єром або у відділення однієї зі служб доставлення. Якщо товар є на складі, то терміни доставлення становитимуть 1-3 дні та залежать від Вашого розташування. Якщо ж товар замовляти для Вас індивідуально, то терміни постачання можуть становити 21-40 днів, але точніше підкаже менеджер, під час замовлення товару.

Які є варіанти оплати товару?

Безготівковий розрахунок - під час оформлення гуртових замовлень або індивідуальних домовленостей оплати. Оплата на ФОП – зручна під час гуртових замовлень. Готівковий розрахунок - можливий, під час купівлі та самовивезенні товару, з нашого шоуруму. Післяплата - найчастіше використовується за отримання через служби доставлення. Оплата онлайн через LiqPay - за онлайн-купівлі, у нашому інтернет-магазині.
Останні новини:

Люстра — один із найпоширеніших варіантів освітлювальних приладів. Свою назву вона отримала від латинського слова lustro, яке дослівно перекладається, як «освітлюю». Основне завдання такого світильника — створення безтіньового освітлення. Від кількості лампочок, що використовуються в люстрі, залежить інтенсивність і яскравість освітлення кімнати.

Інтернет-магазин «Елекомп» пропонує різні люстри. У нас можна купити освітлювальні прилади для кімнат різного типу, незалежно від їхнього призначення і площі. Якщо ви хочете купити люстру, яка гармонійно поєднуватиметься з дизайном кімнати та забезпечуватиме рівномірне освітлення.

Які різновиди люстр бувають

Якщо ви хочете купити люстри, попередньо вивчіть, які є різновиди. Їх не так багато, як може здатися на перший погляд. Але різноманітність розширюють форми, стилі дизайну.

Класичні

Якщо ви хочете купити люстри недорогі, поміж них ви не знайдете якісні класичні моделі. У них середня і вища цінова категорія.

Такі різновиди припускають, що освітлювальний прилад має:

  • «свічки»;
  • плафони, виготовлені зі скла або кришталю;
  • різноманітні підвіски.

Ці моделі приваблюють своєю помпезністю. Купити люстру недорого класичного типу не вийде. Вони навіть візуально виглядають дорого, а тому відразу привертають увагу. До того ж вони добре освітлюють усе приміщення, незалежно від площі.

Пристельові

Такі люстри сучасні мають особливе кріплення — вони монтуються безпосередньо до стелі, щоб не залишалося видимих проміжків. У переважній більшості випадків такі моделі невисокі. Тому, якщо потрібно купити пристельові люстри Харків ваше місто проживання або будь-яке інше, то їх потрібно вибирати для кімнат із невисокими стелями. Наприклад, вони застосовуються в офісах, різних громадських приміщеннях, коридорах і холах.

Зверніть увагу! Стінові моделі — різновид пристельових. Вони монтуються на стіну у вузьких коридорах, де немає можливості встановити центральне джерело світла.

Підвіси

Такі люстри Київ ваше місто проживання або будь-яке інше, монтуються за допомогою:

  • штанги-штатива;
  • ланцюга;
  • шнура.

Довжина підвісу може бути різною. Вибирати конкретну модель потрібно з урахуванням висоти стель. Сучасні люстри можуть кріпитися навіть на ледь помітному тросі, що створює ефект невагомості.

Також, сучасна люстра на підвісах дасть змогу розділити кімнату на різні зони, сформувавши в приміщенні окремі частини — наприклад, робочу, відпочинку, приймання гостей тощо.

Свічки

Такого типу люстри Одеса ваше місто покупки або інший населений пункт України, мають привабливий зовнішній вигляд. Вони виглядають по-старовинному, створюючи в приміщенні відповідну атмосферу. Такі моделі підійдуть не в усі інтер'єри — пам'ятайте про це, вибираючи освітлювальний прилад.

«Вентилятори»

Ці люстри Дніпро і його жителі почали купувати порівняно недавно. Ще 20 років тому вони здавалися чимось фантастичним і незвичайним, але сьогодні мають попит. У них особлива будова:

  • джерело світла в центрі;
  • лопаті, що відходять із боків;
  • лопаті активуються за допомогою кнопки на пульті.

До речі! Старіші моделі вмикалися за допомогою шнура, що звисав із лопаті.

Раніше лопаті виготовляли виключно з деревини, але сьогодні можна і з інших матеріалів:

  • пластику;
  • металу;
  • скла.

Якщо ви хочете купити люстру Харків ваше місто або інше, зверніться до професійних консультантів інтернет-магазину «Елекомп». Вони допоможуть зробити правильний вибір, відповівши на всі ваші запитання.

Стильові рішення

Сучасна люстра — це різноманітність стильових рішень, що відкриває широкі можливості під час облаштування приміщень і створення приємного інтер'єру. Розглянемо основні стилі.

Класика

Навряд чи вам вдасться купити класичні люстри недорого. Для їхнього виробництва використовують дорогі матеріали:

  • натуральне дерево цінних порід;
  • благородні метали;
  • високоміцне скло;
  • кришталь;
  • фарфор;
  • шкіру;
  • шовк;
  • натуральний камінь тощо.

Зверніть увагу! Люстри в класичному стилі часто мають додаткові декоративні елементи, якими є — підвіски зі скла, кришталю або каменю, велику фурнітуру.

У таких моделей відчувається розкіш та витонченість. Але водночас у них зрозумілі строгі лінії.

Додамо, що освітлювальна люстра в класичному стилі може бути, як легкою, так і важкою. Важкі моделі мають характерні відмінні риси:

  • потужна арматура з металу;
  • великі плафони;
  • іноді — ланцюги.

Важкі моделі підходять для великих залів, котеджів. А ось у квартирі їх краще не розміщувати. Віддайте перевагу легким різновидам, які доповнять інтер'єр приміщення.

Модерн

Красиві люстри в стилі модерн характеризуються:

  • вигнутими лініями;
  • різноманітністю абстрактних форм.

До речі! Поширений варіант — поєднання новинок техніки з різноманітними елементами природи. Наприклад, якщо геометричні фігури повільно перетікають у рослинні елементи.

Примітно, що люстри на стелю в стилі модерн постійно змінюються — дизайнери пропонують безліч різноманітних рішень, з огляду на постійні новинки у сфері науково-технічного прогресу.

Артдеко

Часто продають інтернет-магазини люстри в стилі артдеко. Дослівно назву стилю можна перекласти, як «декоративне мистецтво». Цей напрямок характеризується строгими лініями та дорогими оздоблювальними та декоративними матеріалами, як у класиці.

Зверніть увагу! Артдеко взяв деякі елементи й зі стилю модерну. Це обтічні лінії, форми, різноманітна яскрава кольорова гама.

Кантрі

Купити люстру Київ ваше місто проживання або інше, у стилі кантрі варто тільки в тому разі, якщо дизайн інтер'єру приміщення хоча б приблизно відповідає цьому напряму.

Стиль кантрі характеризується:

  • теплотою домашнього затишку;
  • використанням натуральних матеріалів;
  • наявністю елементів кування.

Цей стиль зародився понад 100 років тому. Його придумали дизайнери спеціально для людей, які сумують за простотою заміського або сільського життя.

Зверніть увагу! Стиль кантрі має певні особливості залежно від країни.

Красива люстра кантрі ідеально підійде для:

  • кухні;
  • вітальні;
  • тераси.

За умови, що весь дизайн інтер'єру відповідає цьому стильовому напрямку. Головне, щоб лампочки випромінювали тепле жовте світло — воно гармонійно поєднуватиметься з дизайном, додаючи в інтер'єр тепло й затишок.

Прованс

Якщо ви хочете купити люстру в Одесі в стилі прованс, то це стане для вашої квартири ідеальним рішенням. Адже стиль зародився саме на прибережних землях, нехай і у Франції.

До речі! Деякі дизайнери зазначають, що прованс можна вважати вузьким відгалуженням такого напряму, як кантрі. Адже напрямок зародився в сільських регіонах французьких земель.

Відмітна особливість напряму — світлі тони. Переважно — білі. Зумовлено це тим, що в Провансі доволі спекотно й щоб предмети не притягували до себе додаткового тепла, не перегрівалися, їх фарбували в білі тони.

Поміж інших характеристик напряму — використання натуральних матеріалів і традиційних форм.

Шале

Свою назву стиль отримав від однойменних пастуших будиночків. Тому й не дивно, що інтернет-магазин люстр пропонує моделі шале, які віддалено нагадують такий напрямок, як кантрі. Вони також виготовляються з натуральних матеріалів, але в них грубіші форми, або темні відтінки.

Скандинавський

Магазин люстр обов'язково мусить мати у своєму каталозі вироби в скандинавському стилі. Під час їхнього виготовлення використовують велику кількість дзеркал, скла різної товщини та типу. Найчастіше скандинавські моделі схожі з кошиком, на який начебто каскадом опадають кристали.

До речі! Така кількість дзеркальних, блискучих і відбивних елементів не випадкова. Зумовлено це тим, що в Скандинавії не вистачає природного світла й жителі північних країн намагаються компенсувати його дефіцит саме такими дзеркальними елементами, що примножують і збільшують кількість променів.

Мінімалізм

Люстри Чернігів і люстри Полтава в такому стилі характеризуються максимальною простотою. У них взагалі не буває декоративних елементів. Відмінні риси:

  • строгість;
  • простота ліній;
  • гладкі поверхні.

Хайтек

Ще один популярний напрям. Магазин люстр Київ, як і магазин люстр Одеса обов'язково мають у каталозі вироби в такому стилі. Поміж відмінних рис моделей:

  • велика кількість металевих елементів;
  • скло;
  • пластик.

У стилі хайтек не може бути дерев'яних елементів, текстилю та інших натуральних матеріалів.

Якщо говорити безпосередньо про зовнішній вигляд, то дизайнерські люстри в стилі хайтек мають:

  • строгі лінії;
  • жорсткі конструкції;
  • оригінальні способи монтажу.

Пам'ятайте, що вироби хайтек підходять тільки для відповідних інтер'єрів.

Флористика

Люстри українські в цьому напрямку характеризуються різноманіттям колірних та інших рослинних елементів.

Тіффані

Купити люстру Дніпро й купити люстри Одеса, втім, як і в інших містах, у стилі тіффані — це вибрати моделі, у яких використовується безліч шматочків скла, що формують незвичайні образи та форми.

Зверніть увагу! Цей стиль широко застосовується під час створення абажурів.

До речі, варто визнати, що вироби в стилі тіффані можна віднести до класичного напряму.

Проміжний висновок

Якщо вам потрібна люстра, купити недорого ви можете вироби різних стилів, але дійсно якісні та оригінальні вироби коштуватимуть дорого.

Зазначимо, що стилів і дизайнерських рішень багато. Ми перерахували тільки основні з них. Також на згадку заслуговують:

  • східний;
  • японський;
  • ампір;
  • бароко;
  • замковий;
  • і деякі інші.

Водночас деякі стилі можуть мати різні назви, залежно від конкретної країни, регіону або особливостей культурних традицій.

Форми люстр

Тепер розповімо, які форми цих освітлювальних приладів трапляються. Звісно, перераховувати будемо тільки основні та найпоширеніші.

Барабанна

За своєю формою нагадує барабан. Кількість лампочок може бути практично будь-якою. Створює м'яке, розсіяне і приглушене світло. Добре підходить для:

  • кухонь;
  • спалень;
  • ванних;
  • їдалень.

Супутник

Купити люстру Київ недорого в стилі «супутник» навряд чи вдасться. Це унікальні освітлювальні прилади, у яких тонкі гілки з'єднуються в центральній точці. На кожній гілці може бути як лампочка, так і плафон. Вони розташовуються або у формі строго кола, або хаотично.

Імперія

Суть такої форми — у двох «поверхах». Вгорі — конус. Внизу — чаша або дзвіночок. Вони з'єднуються один з одним. Часто така форма доповнюється різноманітними кристалами.

Водоспад

Примітно, що купити люстри в Запоріжжі в стилі водоспад можна практично будь-якої форми. Суть цього напряму в тому, що кристали в моделях начебто капають або стікають вниз.

Зверніть увагу! Форма основи може бути будь-якою — квадратною, круглою і так далі.

Центральна чаша

Ця форма передбачає наявність однієї чаші, навколо якої зібрано кілька дрібніших. Кожна із чаш має джерела світла — розміри та потужність лампочок у центральній і бічних чашах можуть відрізнятися.

Свічка

Салон люстр пропонує різноманітність моделей такого типу. За назвою можна зробити висновок, що плафони в таких виробах виготовлені у формі свічки.

Глобус

Люстру купити Харків у стилі глобус — придбати освітлювальний прилад, виготовлений у формі кулі. Її розмір може бути будь-яким — від зовсім маленького до практично величезного.

Клітка

У такій моделі лампочки поміщені у своєрідну клітку. А ось її форма може бути будь-якою:

  • квадрат;
  • куля;
  • куб;
  • трикутник.

Проміжний висновок

Повторимо, це далеко неповний перелік форм, але — найосновніший. Підбір конкретної форми безпосередньо залежить від дизайну інтер'єру приміщення. Важливо, щоб точність і вигини ліній поєднувалися з оформленням кімнати.

Підсумовуючи розділ статті, наголошуємо на найпоширеніших і найбільш популярних формах:

  • овальна;
  • кругла;
  • прямокутна;
  • асиметрична;
  • конусоподібна;
  • циліндрична.

Матеріали для виготовлення

Хочете купити люстру в Україні та намагаєтеся зрозуміти, яким моделям віддати перевагу? Обов'язково вивчіть, з яких матеріалів їх виготовляють. Розглянемо найпоширеніші різновиди докладніше.

Метал

Метал часто застосовується для створення каркаса. Примітно, що металеві елементи можуть мати різне забарвлення:

  • під бронзу;
  • під срібло;
  • під золото.

Зверніть увагу! Колір металу дає змогу привнести в інтер'єр особливу атмосферу. Водночас, досить часто трапляються і справжні бронза, срібло й навіть золото. Але такі моделі коштують дуже дорого і використовувати їх у звичайній квартирі немає сенсу.

Оригінальний вигляд мають моделі з кованими елементами.

Перевага люстр із металевим каркасом:

  • надійність;
  • висока міцність;
  • тривалий термін експлуатації;
  • стійкість до негативних зовнішніх впливів і механічних пошкоджень;
  • простота догляду та чищення.

Пам'ятайте, що металеві люстри дешево купити не вийде. За умови, що вони виготовлені з якісного й міцного металу. Крім того, такі моделі досить важкі, тому важливо заздалегідь продумати, як повісити люстру.

Скло

Скло застосовується для плафонів і декоративних елементів. Привабливість скла полягає в:

  • різноманітності елементів різних форм;
  • багатстві колірних рішень;
  • стійкості до негативного впливу ультрафіолету.

Однак усі переваги можуть бути перекриті єдиним істотним недоліком — підвищеною крихкістю. Скляні елементи можна пошкодити навіть під час звичайного чищення.

Кришталь

На такий різновид товару, як кришталева люстра, ціна буде вищою, ніж на скляні моделі. Це зумовлено витонченістю і дорожнечею самого матеріалу. Такі освітлювальні прилади можна зустріти в:

  • театрах;
  • шикарних ресторанах;
  • фешенебельных готелях.

Іноді їх розміщують і у квартирах, але за умови, що кришталь поєднується з інтер'єром приміщення.

Дерево

Дерев'яні люстри Вінниця це чи інший населений пункт України, використовують у різних стилях. Важливо, щоб сама модель за своїм дизайном відповідала інтер'єру. Зокрема, такі прилади можна побачити в таких стилях дизайну приміщення:

  • лофт;
  • прованс;
  • кантрі;
  • хайтек;
  • та інших.

Поміж незаперечних переваг деревини варто виділити:

  • екологічну чистоту;
  • гармонійне поєднання з іншими декоративними матеріалами;
  • прийнятну вартість.

Однак дерев'яні моделі мають і певні недоліки, поміж яких особливо виділяється складність очищення від різних забруднювачів. Особливо, у порівнянні зі склом, пластиком. Крім того, на деревину негативно впливають підвищена вологість і перепад температур, які можуть призвести до деформацій і тріщин.

Пластик

Купити люстри в Миколаєві або люстра купити Дніпро із пластику — означає придбати сучасну модель. Такі розробки характеризуються практичністю і довговічністю. Поміж інших позитивних особливостей варто виділити:

  • невисоку ціну;
  • легкість конструкції;
  • різноманітність форм і колірних рішень.

Однак із часом пластик може втрачати свою привабливість — через негативний вплив сонячних променів і високих температур.

Текстильні матеріали

Купити люстру дешево з тканини цілком можливо, але така модель не буде привабливою і довговічною. Хороші текстильні моделі коштують порівняно дорого. З тканини можна створювати плафони будь-якого розміру і форми. Купити тканинні люстри Миколаїв і жителі інших міст воліють і з тієї простої причини, що вони можуть бути виготовлені в будь-якому стилі.

Крім того, виділяються такі позитивні особливості:

  • оригінальність;
  • великий вибір кольорів і текстур;
  • прийнятна вартість;
  • легкість.

Однак деякі не хочуть купити люстру в Дніпрі з тканини через певні мінуси, характерні для таких моделей:

  • складність чищення;
  • вигоряння;
  • на поверхні можуть збиратися комахи.

Проміжний висновок

Якщо ви хочете купити люстру в Миколаєві або інших населених пунктах України, віддавайте перевагу якісним моделям. Краще один раз заплатити порівняно велику суму, ніж щорічно купувати нові дешеві вироби.

У каталозі інтернет-магазину «Елекомп» представлений широкий асортимент моделей різних брендів. У нас можна придбати люстри гуртом і в роздріб.

Типи кріплення люстр

Купуючи люстри Кривий Ріг, люстри Черкаси, обов'язково враховуйте тип кріплення. Це дасть вам змогу заздалегідь зрозуміти, як потрібно виконувати монтаж. Розглянемо основні кріплення.

Гак

Модні люстри, що кріпляться на гак, надійно фіксуються. Це найбільш поширений різновид монтажу. Для фіксації потрібно виконати такі дії:

  • у стелі висвердлюється отвір потрібного розміру;
  • в отвір встановлюється дюбель;
  • у дюбель вкручується гак;
  • на гак навішується люстра.

Монтажна планка

За такого варіанту монтажу основа люстри буде закріплена впритул до стелі, а від неї опускатиметься трос або дріт, на якому важить освітлювальний прилад. До речі, якщо ви хочете купити люстру в Києві або іншому місті, монтажна фурнітура обов'язково поставлятиметься в комплекті зі світильником.

Джерела світла: які лампочки бувають

Якщо ви хочете купити люстру в Харкові або люстри купити в Україні взагалі, враховуйте, які джерела світла в них використовуються. Розглянемо основні різновиди лампочок.

Розжарювання

Поширений варіант. Цей різновид з'явився ще в 19 столітті й відтоді не сильно змінився. Світло виробляється під час проходження електрики через нитку з вольфраму. Вона розжарюється до температури в 3 000 градусів за шкалою Цельсія.

Характеристики лампочок розжарювання:

  • низька вартість;
  • здатність працювати в різних температурних діапазонах навколишнього повітря;
  • не вимагають особливих умов утилізації;
  • підвищене споживання електрики;
  • низький рівень ККД;
  • низький рівень світловіддачі;
  • сильний рівень нагрівання;
  • незначний термін служби.

Якщо ви вирішили купити недорогі люстри, то лампи розжарювання для них будуть непоганим варіантом. Однак пам'ятайте, що в дешевих освітлювальних приладів патрони виготовляють із низькоякісного пластику, який під час нагрівання лампочки розжарювання плавиться.

Галогенні

Ми не радимо вам купувати недорогу люстру, тому що вона не буде довго працювати. Краще вкластися в надійну модель із галогенними джерелами світла. Вони — наступне покоління ламп розжарювання. У колбі використовується газ галоген, завдяки якому підвищується термін експлуатації лампочки та рівень світловіддачі.

До речі! Галогенні лампи широко застосовуються в автомобільних фарах.

Такі джерела світла нагріваються майже так само сильно, як і лампи розжарювання. Крім того, їх не можна чіпати голими руками, а тільки в рукавичках. Інакше на поверхні залишаться жирні сліди, що негативно позначиться на терміні експлуатації лампочок.

Люмінесцентні

Купити недорого люстру і встановити в неї люмінесцентну лампу — дивне рішення. Адже такі джерела світла порівняно дорогі, так навіщо їх встановлювати в дешеві освітлювальні прилади?

Люмінесцентні лампочки видають світіння завдяки дуговому розряду, який формується в інертному газі та ртуті. На внутрішній шар колби додатково нанесено спеціальний шар з люмінофора. Така комбінація матеріалів дає змогу отримати яскраве світіння.

Характеристик люмінесцентних лампочок:

  • порівняно висока вартість;
  • низький рівень нагрівання;
  • низьке споживання електрики;
  • високий рівень ККД;
  • нездатність переносити низькі температури навколишнього повітря.

Світлодіодні

Люстри Київ купити можна з різними джерелами світла. Сьогодні одними з найбільш поширених є світлодіодні лампочки. Тепер вони є найбільш популярними. Зумовлено це такими позитивними характеристиками:

  • тривалий термін експлуатації;
  • низьке споживання електрики;
  • високий ККД;
  • низький рівень нагріву.

Однак є й істотний недолік — висока вартість. Втім, усі позитивні моменти з лишком перекривають цю єдину негативну характеристику.

Функції люстр

Магазин люстр Дніпро та інших міст України пропонує різні моделі освітлювальних приладів. Поміж них трапляються і ті, у яких є спеціальні функції. Зокрема, на згадку заслуговують моделі, які можна вмикати і вимикати дистанційно — за допомогою спеціального пульта. Найчастіше такі стильні люстри бувають світлодіодними або комбінованими, коли разом зі світлодіодами використовуються інші джерела світла.

За допомогою пульта управління можна:

  • вмикати всі лампочки відразу;
  • вмикати деякі лампочки;
  • змінити колір світіння.

Однак якщо ви вирішили купити недорого люстри, то вам не вдасться знайти модель з пультом управління. Такі моделі коштують порівняно дорого.

Зверніть увагу! Мають попит і моделі з димером. Це окрема деталь, яка дає змогу регулювати яскравість освітлення, підвищуючи або знижуючи його інтенсивність.

Поміж інших додаткових функцій, які можуть мати сучасні люстри Херсон ваше місто або інший населений пункт, варто виділити такі:

  • відкладене ввімкнення або вимкнення — ви програмуєте, о котрій годині має запалитися або згаснути світло;
  • час світіння — наприклад, 30 хвилин;
  • налаштування світлової температури для різного часу доби.

Різноманітність опцій безпосередньо залежить від конкретної моделі.

Найпопулярніші люстри. Модні тенденції

Замовляючи люстри Суми ваше місто проживання або інший населений пункт, багато хто враховує модні тенденції. Звичайно, тренди швидкоплинні та важливо враховувати загальний дизайн інтер'єру.

Наприклад, моделі з одним плафоном завжди залишатимуться поміж найбільш популярних. Якщо площа приміщення занадто велика, можна встановити в кімнаті кілька таких моделей, створивши оригінальну світлову композицію.

Моделі з одним плафоном підходять для кімнат різного призначення:

  • їдалень;
  • кухонь;
  • передпокоїв.

Освітлювальні прилади з кількома плафонами або кількома ярусами — хороший варіант для віталень, великих кабінетів.

Якщо говорити про трендові моделі, то у 2022-2023 роках найбільш популярними є люстри-павучки, у яких використовується кілька ламп, з'єднаних кольоровими дротами.

Як вибрати люстру

Купуючи люстри в Кременчуці чи в іншому місті, варто враховувати певні правила та нормативи. Однак ви вже отримали стільки інформації, що зможете самостійно підібрати модель, яка ідеально вам підходить. У цьому розділі наведемо основні правила:

  • під час вибору освітлювального приладу необхідно враховувати дизайн інтер'єру приміщення;
  • якщо в кімнаті невисокі стелі, то люстра не має бути надто громіздкою і багатоярусною;
  • якщо бажаєте принести в оформлення кімнати особливий настрій, вибирайте моделі з оригінальним дизайном;
  • пам'ятайте, що люстри потрібно мити, тому необхідно вибирати моделі, плафони в яких легко очищати від пилу та інших забруднювачів

Але пам'ятайте й головне правило. Якісні люстри дешево купити не вдасться. Недорого коштують тільки низькоякісні моделі.

Відомі бренди

На профільному ринку працює безліч виробників. Інтернет-магазин Elekomp співпрацює тільки з кращими з них. Щоб перерахувати й описати всі бренди, знадобиться занадто багато часу. Відзначимо тільки кілька.

Компанія Azzardo (Польща) пропонує якісні та надійні моделі за прийнятними цінами. У каталозі — вироби різного типу, поміж яких можна знайти моделі для будья-яких інтер'єрів. Водночас їхній дизайн можна назвати універсальним, оскільки він характеризується простотою, практичністю, елегантністю.

Ilfari Lighting (Нідерланди) пропонує ексклюзивні вишукані розробки преміумкласу. Що позначаэться на їхній вартості.

Jupiter (Польща) розпочав свою діяльність 1975 року. За цей час компанія встигла завоювати довіру клієнтів у всіх регіонах планети. Їхні розробки підходять для використання в приміщеннях різного призначення:

  • квартирах;
  • заміських котеджах;
  • точках громадського харчування та ін.

Кожна модель обов'язково захищається авторським правом, що підтверджує ексклюзивність дизайну.

Загалом у каталозі компанії Elekomp представлена величезна кількість виробників. Детальну інформацію про кожен бренд ви можете отримати в консультантів інтернет-магазину.

Середня вартість люстр

Якщо людина хоче купити люстру в Чернігові або іншому українському місті, вона попередньо оцінює вироби. Назвати середню ціну не вийде. Тому що розбіжність у вартості занадто велика.

Наприклад, Ilfari Lighting (Нідерланди) пропонує люстри за ціною у 200 000 гривень і вище. Водночас, можна купити освітлювальний прилад і приблизно за 1 000 гривень — наприклад, модель EMIBIG Lighting ALGIDA 4 703/4.

Тож, зважайте на стиль інтер'єру та свої фінансові можливості. А консультанти Elekomp дадуть свої рекомендації.

Де купити оригінальні люстри

Якщо ви хочете купити якісні, оригінальні, надійні та довговічні люстри, звертайтеся в інтернет-магазин Elekomp. У нашому каталозі представлені моделі таких брендів:

  • Alfa;
  • Cleoni;
  • COSMOLight;
  • DALBER;
  • Elstead Lighting;
  • EMIBIG Lighting;
  • HESMO;
  • Ideal Lux;
  • KASPA;
  • Kutek;
  • LEDS C4;
  • LENA Lighting;
  • Mantra;
  • MarkSlojd Sweden;
  • MaxLight;
  • MILAGRO;
  • ONE Light;
  • SearchLight;
  • Spotlight;
  • Zuma Line і багатьох інших.

Для кожного товару є детальний опис. Якщо представленої інформації замало, консультанти дадуть свої поради та рекомендації, розкажуть про особливості монтажу та експлуатації обраної моделі. Доставлення здійснюється в усі міста України, у яких працюють представництва транспортних служб.

Товар успішно доданий до кошика
+

Якщо ви знайшли помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам про це.

Дякуємо! Ми отримали Ваше повідомлення і виправимо помилку незабаром.

Файл не обрано